Nieuw in de Gallery

Alfa Spider

Vandaag afgeleverd in de KTL een Alfa Spider. Zie Gallery

.

Interclassics Brussel 2018

16, 17 en 18 november

Wij staan voor het tweede jaar op de Interclassics in Brussel. Dit jaar met een Porsche 356 en een Porsche 993. Wij staan in Hal 7 in stand nummer 7.404.

U bent van harte welkom.

Interclassics Brussels

17, 18, 19 november 2017

Wij staan voor het eerst op de Interclassics Brussles. U bent welkom in Hall 04 op stand 4.43

Techno Classica Essen (D)

5 – 9 april 2017

Techno Classica in Essen (Duitsland) is van 5 tot en met 9 april. Wij staan op dezelfde plek als voorgaande jaren in Hal 3. Dit jaar hebben we weer twee mooie auto’s op de stand staan. Een Volkswagen T1 bus en een Porsche 356 Cabrio.

Techno Classica is een wereldtentoonstelling voor vintage, klassieke en prestige auto’s, motorsport, motorfietsen, onderdelen, restauratie en wereldclub-bijeenkomst.

Bij deze tentoonstelling vindt u meer dan 1.250 exposanten uit 30 landen, waarvan 220 clubs en belangengroepen.


Door op het logo te klikken gaat u naar
de website van Techno Classica Essen.

Flyer van Techno Classica Essen

Bremen Classic Motorshow

3, 4 en 5 februari 2017

Een paar weken na Interclassics Maastricht staan wij ook in Bremen op de Classic Motorshow. Voor het eerst dit jaar. We zien u daar graag op onze stand (4 C 03).

Bremen Classic Motorshow         http://www.classicmotorshow.de/home/

Interclassics Maastricht

12 tot en met 15 januari 2017

Van 12 tot en met 15 januari 2017 vindt de Interclassics oldtimerbeurs weer plaats op het MECC in Maastricht.

Thema’s zijn Ferrari en Facel Vega. Wij staan er weer op onze vaste plek, in de Noordhal.

 

OMO Messe Oldenburg

Zaterdag 10 en Zondag 11 september 2016

In het tweede weekeinde in september vindt de tweede editie van deze oldtimer beurs plaats. Autobeitserij Holland is present. Meer informatie vindt u op de website van de Weser Ems Hallen.

Techno Classica Essen (D)

6 – 10 april

Techno Classica is dit jaar van 6 tot en met 10 april. U kunt ons vinden in Hal 3, standnummer 416. De website van Siha is via onderstaande link te bezoeken.

http://www.siha.de/tce_uk.php?m=1&ms=1

Plakat techno classica 2016

Laatste voorbereidingen voor Interclassics in Maastricht

IJsbaan in Borgercompagnie…

Voor de komende beurs zijn de voorbereidingen in volle gang. Alles moet op tijd klaar zijn. We hebben weer twee mooie classics voor in de stand. Een Jaguar E-type serie 1 coupé van André Nout en een Porsche 356 van Porsche Centrum Twente (zie foto’s).

Hier in het noorden kampen we al een aantal dagen met zware ijzel. Het levert heel mooie plaatjes op en ijspret, maar het werkt erg vertragend voor het dagelijks werk. We transporteren nog wel, ondanks dat het sterk afgeraden wordt door Rijkswaterstaat, maar we moeten wel rekening houden met verdubbelde reistijden. Pakketdiensten kunnen niet op tijd bezorgen. Het openbaar vervoer ligt stil en scholen en sommige zaken zijn helemaal gesloten. Mensen die bij ons hun auto willen halen of brengen moeten we ernstig ontraden hier heen te komen. Het is gewoonweg niet te doen op de weg. En dat terwijl beneden Zwolle de lucht blauw en het gras groen is. Een week geleden heb ik nog het gras gemaaid!

Ijsbaan in Borgercompagnie
IJsbaan in Borgercompagnie…
Ondanks dit proberen we op tijd klaar te zijn voor Interclassics!

Eerstvolgende beurs: InterClassics 2016

“100 jaar BMW” en “Britisch Royals, Bentley en Rolls Roys”

Rolls Royce logo
Bentley logo

De eerst komende beurs waar Autobeitserij Holland met een stand staat is InterClassics Maastricht, in het MECC/Forum gebouw. De beurs is van 14 tot en met 17 januari 2016. Dit keer zijn er 2 thema’s, namelijk “100 jaar BMW” en “Britisch Royals, Bentley en Rolls Roys“.

Voor ons de uitdaging om met 2 auto’s op de beurs te staan van 1 van deze merken. Het mooiste zou zijn een BMW en één van de Britse Royals, maar dat laatste is wel wat ambitieus…

Dus: Bent u in het bezit van een restauratieobject van één van bovengenoemde merken en vindt u het leuk wanneer uw auto op de beurs staat, meldt het ons dan vroegtijdig. Misschien staat uw auto dan in januari te pronken op het MECC.